Plugg, plugg och åter plugg...

Åh varför måste vi ha så jäkla mycket prov och inlämingar nu??? Blir helt galen... Okej jag fattar att lärarna vill ha ett sista prov innan vi ska sluta skolan och att det måste vara nu för sen går det inte att ha något prov för då kommer inte det med på våra betyg, men varför ha alla prov i en stor klump på en gång? Något jag inte fattar. Aja livet är som det är, hårt och tufft, men jäkligt kul också!

Nää men nu börjar klockan dra sig mot sex och jag ska gå och träna. Så jag ska nog ta och dra nu.

Ciao! // Lollo

Lots of Love-


NU ÄR JAG HEMMA!

... jaa hemma! Men hallå vafan bor vi i Sverige för? Kom hit, och det regnar! Jag kan tycka regn är rätt mysigt, om det är varmt isf. Inte blåsigt och kallt!

Turkiet var härligt, men ångrar att jag inte låg längre i solen.. för jag är inte alls brun. Visst har jag fått en liiiiten rand, men inte mycket. Det är riktigt dåligt! För ni kan säga vad ni vill men det är finast när man har en fin brun nyans av solen! Mmmm....! Jaja :)

Nu laddar jag för en vecka i skolan, och sedan en veckas prao! Och då fyller jag år också... wiiie! :D




..... vet det är bara svartvita bilder... men dom är finast!



Lite färg :D Laddar upp mer sen!



Kramar Emma


33 DAGAR KVAR!!!

Har nyss räknat ut att det bara är 33 dagar kvar tills vi slutar skolan, alltså ca.4 veckor.... minus att vi bara går 3 dagar i skolan nästa vecka, prao hela vecka 20, helger som jag räknat med går bort :D I´M HAPPY!!!
Något jag inte tycker om med sommarlovet iår är att jag börjar 9:an direkt därefter... känns lite läskigt, men samtidigt jätteroligt!!! Kärlek och hat på samma gång :p 

Nu till något helt annat....
Igår hade jag en riktigt mysig kväll med mina älsklingar (Ella, Lottie, Madde och Frida)... men vi fick ett oväntat besök... nämligen Josephine Forsell och Alexandra Svanström ifrån 9:an. Det var såhär: Forsell och Alexandra känner nämligen Max, Bellas brosa, och dem skulle komma och träffa honom och hans kompisar... men när dem kom så hade Max och hans polare dragit till någon klubb, deras ursäkt: "Vi trodde inte ni skulle komma". Så där stod dem och inte visste vart dem skulle ta vägen. Men så kom dem på att dem kunde ta och plinga på i det stora huset och fråga Max syrra och hennes kompisar om dem fick vara med oss. Och det gjorde dem. Vi sa såklart ja. Denna kväll blev ett minne för livet och nya vänner fick man på köpet!!! :D <3 

Nä nu ska jag ta och gå och klä på mig lite kläder och fixa mig, ska kolla på när Alva uppträder på Oktoberteatern idag :D

Ciao!

Puss o Kram//Lovisa

Lots of Love-

Mohahaha!

Nu var det tillbaka till skolan efter tre dagar i sängen. Det roliga med det hela var att halsen sved så inåt helvete efter första steget utanför dörren! Okej då, kanske inte det roligaste då! Det roligaste var att jag och Lottie äntligen fick sno en mobil och springa ifrån ägaren. Kul för oss, mindre kul för Morten som blev vårat offer! Mohahahaha!

Nu vill jag ha en jäkligt kul helg!

-Bella-


valborg (y)

Valborg var funny funny! Först, direkt efter skolan, gick Madde och jag och handlade mat inför kvällens middag. Sen drog vi hem til henne och hämtade kläder och andra saker, för hon sov över hos mig från valborg till första maj. Sen gick vi hem till mig och väntade på Lottie och Emma och sen när dem kom började vi med maten. Efter den smarriga maten gick vi ner till brasan med min gulliga pappa, hehe :p När vi väl var framme vid brasan träffade vi Frida Engkvist, Emma Ahlstam, Emma Runow, Rania Jeafer, Sara Underland, Ebba Halldin och Malin Martinsson. Och man får ju inte glömma Joakim Nilsson och "lilla" Zacko.... Ett stort tjejgäng, med två killar, haha :) Blev lite snygga bilder från kvällen, som jag tänkte visa här nedanför:





Puss & Kram// Lovisa

Lots of love-


RSS 2.0