Torsdag, redan?

Nu är det redan torsdag, såå jäkla skönt! Imorn är det fredag...och det betyder vaddå? VALBORG!!! Och då kommer Madde sova över här och Emma ska bara käka middag här, för Emma ska åka till Turkiet förhoppningsvis, om inte hon kraschar :p Hehe, nää nu var jag taskig. Förlåt Emma! Jag mena bara att informera dig om vad som kan hände, alltså ditt bästa.
Lottie kommer eventuellt att sova över här med, men som sagt är det inte bestämmt än.

Ska se till att det blir riktigt snygga bilder tagna och som ska upp här sen! ;)

Puss & Kram Lovisa (L)

Lots of love- 


Come together

Oh Shit! Jag har haft värsta skriv-torkan nu ett tag... kanske någon månad, mer?

Okej, till helgen är det valborg, som jag dock inte kan vara med på. Jag skulle verkligen vilja vara hemma då efter att jag fick veta vad the ring ska göra -stooor suck!-. Menmen, det finns ju inget bättre än att vara i en varm, stinkande idrottshall när alla andra är ute och har kul! Som tur kan allt tas igen helgen efter! I don't say what it is, but it will be sooo FUN!!!

Vi började med en The Beatles låt påmusiken idag, klicka på här föra att lyssna på den.

-Bella

Musik ska byggas utav glädje, av glädje bygger man musik!

Cause this is my life, my friend, and this is my time to stand
Cause this is my life, my friend, and I cant be no one else......

Dessa rader här ovan är från låten som vann den svenska Melodifestivalen 2010; This is my life med Anna Bergendahl. De två raderna är några av många som flög ur min mun idag. Frida och jag sjöng nämligen på musiken, något som varit plannerat sedan länge. Vi ville inte bara göra det för att få ett bättre betyg, men det klart det var en stor del av det varför vi gjorde det. Den andra orsaken är att en viss person.... sjunger som jag vet inte vad och då menar jag inte fiint, rent utsagt förjävligt. Det som är så sorgligt är att hon tycker själv att hon sjunger bra och att hon skulle vilja vara med i Idol. Ingen höjdare precis.... Frida och jag har fått stått ut med hennes falska pippa i nu, snart, över ett år och vi ville nu vissa att vi sjunger bättre än henne och att alla andra (dem som lyssnar på oss, när vi sjunger på musiklektionerna) ska höra att det inte är vi som sjunger falskt och fult. Okej, hoppas jag inte lät för egoistisk nu, men ärligt talat så tycker jag det, att Frida och jag sjunger bra. Och jag har hört att man ska vara ärlig genom sitt liv, det kommer man längre med i längden. 
Frida och jag sjöng inte bara Anna Bergendahl´s låten, vi sjöng också en Melissa Horn låt, som heter "Jag kan inte skilja på". Den går så här i refrängen; 

                                                       "Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
                                                        jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
                                                        jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
                                                        jag kan inte skilja på om jag vill skada dig"

Ingemar gav oss bra beröm och vi kände oss såå duktiga, hehe :) Det gick bra som det kände.

Puss&Kram//Lovisa

Lots of love-

FREDAG!!!

Tjaba, tjena, hallå!
Jag är väldigt happy idag, fint väder och fredag :D Men hallå, vem gillar inte fredagar???? Fridays is the shit! Eller Tolleruds version; "we love Fridays, didn´t we?" Mys i soffan med läsk och chips, kan inte bli bättre. Som ni märker är jag vääääääldigt glad.
Har varit så tråkigt väder på sista tiden. Det har varit deprimerande, i alla fall för mig. Därför är jag så hiiimla glad över att det där skit vädret är bort (y)

Här kommer avslutningsvis lite egobilder, gamla som nya:
Jag :p






Men nu ska jag ta och fixa på slöjdinlämningen, jag skriver om 50-talet ;)

See You (L)

Kisses & Hugs from Lovisa to You

Lots of love-

KALAS!

Okeeeeeeeeej... Vem FAN läser den här bloggen, haha. Usch jag är inge vidare på det här med att blogga har jag märkt.. jag fastnar på FB och så blir jag kvar där. Egentligen förstår jag inte riktigt vad jag gör där, men så vips har man suttit där i några timmar.

Idag ( om någon nu är intresserad ) var jag och Lottie lekledare på min syrras 5 års kalas..Hmm slutade med att jag och Lottie förvandlades till små 5 åringar igen!



Haha, old pic! ( eller hur man säger... hatar att skriva något på engelska, känns som att folk kommer sitta o skratta åt min stavning... )

/ Emma

Stan, here we come!

Igår hade jag en mysig dag med mina underbara älsklingar :) Madde handlade äntligen en bh, tycker vi ger henne en stor applåd! Jag shoppade ett par brallor eller jeanstights kanske det mer är, ( Madde köpte likadana, så nu kommer vi vara tvillingar, hehe). Det blev ett par snygga solbrillor också ;) Jag la undan en svart kavaj och var och provade den idag, men det blev inte den. Istället blev det en gullig blommig sak från Åhlens.

Hoppas ni alla mår bra. Det gör i alla fall jag. Nu är det vår, då mår alla bra!
Nu måste jag göra min syslöjdsinlämning, tyvärr :(

PussoKram// Lovisa (L)

Lots of love-


Om någon frågar om man vill ha lov, klart man inte tackar nej!

Att det är påsklov nu är något jag verkligen gillar. Tyvärr blev jag sjuk i tisdags och var hemma. Jag gick till skolan på onsdagen, men skulle nog ha varit hemma då och gått på torsdagen istället, men aja gjort är gjort. Igår var jag alltså hemma från skolan och idag är vi ju lediga men jag är fortfarande lite sjuk, har hosta, snuvig och känner mig lite trött. Jag hoppas och tror att jag kommer att bli helt frisk snart, men det gör det säkert!

Hoppas ni alla får en mysig påsk!

Kram Lovisa <3


RSS 2.0