Emma här, igen!

Hatar att man måste använda sig av datorn, och internet i vissa fall när det gäller skolarbeten.. det är omöjligt att inte fastna där man inte ska vara- facebook och bloggar. Nu har jag suttit här i snart en timme, utan att ha skrivit en rad till syslöjdinlämningen.. aj aj.

Igår var det en en jobbig men samtidigt helt underbar  dag. Träffade min förra hund, har inte sett henne på tre år, och jag märkte verkligen att han hade blivit äldre, hon är 9 år nu. Och så var hon mycket mindre, alltså kortare än vad  jag kommer ihåg, men det beror ju såklart på att jag vuxit något sedan jag hade henne. Hon var trots allt fyra år när vi gav bort henne, så hon kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta. När hon såg mig blev hon glad, pussade mig och svansen gick i ett.. men sådär brukade hon alltid vara, mot allt och alla. Men hon som har henne nu, Kia, sa att hon såg att hon kände igen mig, men jag vet inte. Kanske men ändå inte.


På oss tjejer ( förutom frida ) från i lördags, oskar linnros<3


Haha


<3



Käääärlek! :D


Yeah!


<3





 Gullig! <3


:D <3


Så jävla skön bild!


<3


Nej nu orkar jag inte ladda upp fler, men här har ni!

/ Emma

Emma här!

Oj, här var det länge sen. Det har kommit så mycket iväg, och nian är verkligen ett helvete. Fyfan vad jag hatar prov och läxor... mina mörka ringar runt ögonen har aldig varit tydligare än vad dom är nu.

Men jag kan köra en liten bildbomb, det är så man vill ha det va? Mycket bilder.


Bella, Lottie, Madde, Jag.


Min förra hund Elsa, ska träffa henne imorgon.


Madde, Lollo, jag, Lottie- valborg-10


Lottie och Bella- sommaren-10


Lottie, Bella

Nu kommer datorn snart dö, så vi säger hejdå.

Ikväll blir det Oskar Linnros!

/Emma

Tonight, Tonight

Ikväll blir det Oskar Linnros! TAGGA!!!

-The Fox



??

Är jag ensam eller är det bara jag som ogillar när filmen/serien är helt olik boken? Okej, det kanske är bättre på skärmen, men måste de ta bort så mycket att det blir helt osammanhängande? Eller varför inte spara karaktärerna och gör om handlingen helt och hållet? Finns det någon film som är något likt sin baserande bok? Jag förstår att det kan vara svårt att göra det exakt efter boken, men måste de ta bort de bästa delarna? I don't like it!


     -Bella-


Killer Queen 101

Jeeze, jag är föör brutal i duschen... dödade nästan min shampo-flaska!

Okej... alla, och då menar jag ALLA är i statshuset idag, eller jag menar nu! Själv sitter jag i soffan som en stor säck full med potatis. "Hinner"* inte skriva något mer, måste packa!  

   -Bells

*hinner=orkar


Redish!

Now it's done, the Fox is here!
Vid första anblicken började jag få tankarna Why?! Men efter fem timmar med konstant spegeltittande så tycker jag att det är super! Skönt med en förändring... alla borde testa det!

- The Fox

RSS 2.0